Event - 6 juni 2018

kennissessie Red Hat Insights bij Conclusion Xforce

Goede kennissessies; dat is waar Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite 6, Python, Ansible en 'Hoe neem ik een Botnet over?'

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak één van onze consultants, maar ook sprekers uit ons netwerk geven geregeld een presentatie. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven. Denk daarbij aan een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt soms tot interessante discussies, maar ze zijn in ieder geval altijd interactief en boeiend!

Jacco Logtenberg, lid van het Technisch Management Team van Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”

6 juni kennissessie Red Hat Insights

Red Hat Insights is onderdeel van het management portfolio van Red Hat. Echter.. als je een techneut bent kun je rustig doorlezen want dit is echt een handige tool voor jou.

Maar hoe ziet een tool die 'predictive' is en met 'remediation playbooks' je VM's of containers weer in het gareel kan laten lopen er in de praktijk uit? Hoe zit het met de schat aan Red Hat Knowledge Base artikelen waar Insight uit put?
En... hoe kun je de zichtbaarheid van jouw Red Hat machines en containers naar het management vergroten met 'risk assessments'?
Fred van Zwieten van Red Hat komt dat uitleggen en daar hoort uiteraard een demonstratie bij.

De kennissessie is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan, zodat we weten hoeveel eten besteld moet worden:

 

Aanmelden via Meetup

Programma

Woensdag 6 juni 2018 van 17:30 tot 21:00 uur

LOCATIE: CONCLUSION XFORCE - HOUTEN - DE MOLEN 36

17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur : lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je wel van tevoren aan via Meetup. Dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

 

Aanmelden via Meetup