Event - 7 december 2017

Kennissessie Terraform

Kennissessies van Conclusion Xforce

Goede kennissessies; dat is waar Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite 6, Python, Ansible en 'Hoe neem ik een Botnet over?'.

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak een van onze consultants, maar ook sprekers uit ons netwerk geven geregeld een presentatie. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven. Denk daarbij aan een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt soms tot interessante discussies, maar ze zijn in ieder geval altijd interactief en boeiend!

Jacco Logtenberg, lid van het Technisch Management Team van Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”

Terraform

De kennissessie van 7 december gaat over Terraform. Dit staat voor "Write, Plan and Create Infrastructure as Code". Het is één van die open source tools om het bouwen van infrastructuren te automatiseren, en middels 1 workflow verschillende providers (Amazon, Azure, Openstack) aan te sturen. Conclusion Xforce collega Christiaan van der Kroef vertelt ons graag wat Terraform kan en hoe je ermee werkt.

Programma

Donderdag 7 december 2017 van 17:30 tot 21:00 uur

Programma

Donderdag 7 december 2017 van 17:30 tot 21:00 uur

 

17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur : lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je aan!
Meld je wel van tevoren aan; dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

Aanmelden en bekijken van de actuele data van de komende kennissessies kan via MeetUp.