Locatie: Conclusion Xforce in Houten - 4 april 2019

Kennissessie CyberArk

Goede kennissessies; dat is waar Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite 6, Python, Ansible, Elastic Stack en 'Hoe neem ik een Botnet over?'

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak één van onze consultants, maar ook sprekers uit ons netwerk geven geregeld een presentatie. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven. Denk daarbij aan een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt soms tot interessante discussies en het is in ieder geval altijd interactief en boeiend!

Jacco Logtenberg, Senior Linux Consultant van Conclusion Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”

Kennissessie CyberArk op 4 april 2019

 

De ellende die gecompromitteerde systemen, diefstal en disruptie oplevert wordt nog groter als een dief de hoofdsleutel in zijn bezit weet te krijgen. De sleutel tot de kroonjuwelen. Waarom zou je een omslachtige inbraak (zoals door een kasteelmuur proberen te breken) overwegen als je gewoon door de voordeur naar binnen kunt wandelen?

Vandaag de dag zijn bijna alle computerinbraken gerelateerd aan een aanvaller die een beheerdersaccount of diens credentials misbruikt. In deze sessie leer je basisbeginselen om jouw bedrijf/werkgever te helpen genoemde risico's te beperken.

Tijdens deze kennissessie geven Marnix Kraaij en Marcel Bosgra van CyberArk een inleidende presentatie omtrent Privileged Access Security. Daarna volgen afwisselend presentaties en demo’s van de diverse building blocks van het 'Privilege Framework' van CyberArk.

Aanbevolen 2-min. introductiefilmpje: "CyberArk Core Privileged Account Security". Via Meetup vind je een link naar Youtube.

 

De kennissessie is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan zodat we weten hoeveel eten er besteld moet worden.


Aanmelden

Programma

Donderdag 4 april 2019 van 17:30 tot 20:30 uur

WAAR      : Conclusion Xforce, De Molen 36, Houten
17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur :  lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je wel van tevoren aan via Meetup. Dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

 

Aanmelden