13-06-2019 / nieuws /
Kennissessie Dynatrace

"Live demonstratie en een interactief publiek".

Gisteren genoten ongeveer 30 deelnemers (medewerkers, klanten en overige gasten) van een Dynatrace kennissessie. Het was een gezellig samenzijn met Oosterse maaltijd én toetjes buffet. Henk-Jan de Jong nam ons mee in de filosofie achter de manier waarop Dynatrace applicatielandschappen monitort: de applicatie staat centraal. Er kwamen vragen uit de zaal over de Artificial Intelligence module, Dynatrace’s aanpak van containermonitoring en hoe je de tooling kunt inzetten om performance te verbeteren door slecht geschreven applicatiecode aan het licht te brengen.

Food for thought: als je huidige monitoring niet in staat is om de oorzaak (root cause) van problemen aan te wijzen, dan zet je – naar alle waarschijnlijkheid - je meest getalenteerde IT specialisten in voor troubleshooting, terwijl je juist je beste developers wilt inzetten om te innoveren.

De combinatie van een korte presentatie gevolgd door langere live demonstratie en een interactief publiek maakte het een geslaagde avond.

Na een zomerstop pakken we in de eerste week van september de draad weer op met het organiseren van maandelijkse kennissessies. Word lid van
https://lnkd.in/dUdET2v dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe kennissessies.