Event - 6 juni 2019

Kennissessie Full Stack Monitoring met Dynatrace door Conclusion Xforce

Goede kennissessies; dat is waar Conclusion Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite 6, Python, Ansible, Elastic Stack en 'Hoe neem ik een Botnet over?'

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak één van onze consultants, maar ook sprekers uit ons netwerk geven geregeld een presentatie. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven. Denk daarbij aan een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt soms tot interessante discussies en het is in ieder geval altijd interactief en boeiend!

Jacco Logtenberg, Senior Linux Consultant van Conclusion Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”.

Kennissessie Full Stack Monitoring met Dynatrace op 6 juni 2019

 

De moderne enterprise architectuur bestaat uit multi clouds (virtuele en fysieke), legacy en nieuwe containerisatie technologiëen, allemaal naast elkaar. Bovendien is de applicatieve omgeving door Agile en DevOps ook continu (wekelijks, soms zelfs dagelijks) aan het veranderen.

Monitoring, beheer en troubleshooting is hierdoor complexer dan ooit.

Hoe monitoren, beheren en managen we de moderne Enterprise cloud omgeving van client to docker container? Tijdens deze kennissessie zal Henk-Jan de Jong (Sales Engineer bij Dynatrace) live demonsteren wat Dynatrace te bieden heeft.


Trefwoorden: APM, DevOps, Full Stack, SaaS, Artificial Intelligence for Operations (AIOps) and Enterprise Cloud

 

De kennissessie is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.


Aanmelden

 

Programma

Donderdag 6 juni 2019 van 17:30 tot 20:30 uur

WAAR      :  Conclusion Xforce, De Molen 36, Houten
17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur :  lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie.

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je wel van tevoren aan via Meetup. Dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

Aanmelden