Event - 16 mei 2019

Kennissessie RHEL 8 door Conclusion XForce

Goede kennissessies; dat is waar Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite 6, Python, Ansible, Elastic Stack en 'Hoe neem ik een Botnet over?'

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak één van onze consultants, maar ook sprekers uit ons netwerk geven geregeld een presentatie. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven. Denk daarbij aan een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt soms tot interessante discussies en het is in ieder geval altijd interactief en boeiend!

Jacco Logtenberg, Senior Linux Consultant van Conclusion Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”.

Kennissessie RHEL 8 op 16 mei 2019

 

Tijdens deze kennissessie (een week na de Red Hat Summit in Boston) zal Fred van Zwieten (Solution Architect bij Red Hat) ons de belangrijkste nieuwe features van Red Hat Enterprise Linux versie 8 laten zien. Fred zal o.a. inzoomen op Modularity en Image Builder.

RHEL 8 bevindt zich op dit moment nog in beta fase.
 

De kennissessie is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.


Aanmelden

Programma

Donderdag 16 mei 2019 van 17:30 tot 20:30 uur

WAAR      :  De Roskam, Plein 25, Houten
17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur :  lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie.

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je wel van tevoren aan via Meetup. Dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

 

Aanmelden