Event - 4 september 2019

Kennissessie SUSE Linux Enterprise Server

Goede kennissessies; dat is waar Conclusion Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite, Python, Ansible, Elastic Stack en 'Hoe neem ik een Botnet over?'

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak één van onze consultants maar ook sprekers uit ons netwerk. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven; een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt tot interessante discussies en het is altijd interactief en boeiend!
Jacco Logtenberg, Senior Linux Consultant van Conclusion Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”.

Kennissessie SUSE Linux Enterprise Server

  

Op 4 september aanstaande zal de volgende kennissessie plaatsvinden.

 

Tijdens deze bijeenkomst leert Jurriën Bloemen (ervaren Linux engineer) je meer over SLES15. Je krijgt uitleg over een aantal belangrijke verschillen die er zijn met vorige versies. Ook zal Jurriën spreken over “CAASP”: het Kubernetes platform van SUSE. Hij gaat onder andere in op de vragen hoe het platform in elkaar zit en welke verschillen er zijn tussen versie 3 en 4.

 

De kennissessie is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.


Aanmelden

 

Programma

Woensdag 4 september 2019 van 17:30 tot 20:30 uur

WAAR      :  Conclusion Xforce, De Molen 36, Houten
17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur :  lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie.

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je wel van tevoren aan via Meetup. Dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.