Over ons

Ons kennishuis

Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux, Hybrid Cloud, Automation en Monitoring in Nederland. Onze kracht ligt in het beantwoorden van vraagstukken van onze klanten op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing. Onze diensten richten zich op het bouwen, beheren en verbeteren van Bedrijfskritische ICT-infrastructuur. Wij richten ons op organisaties en instellingen in de Top 50 van het bedrijfsleven en (semi-) overheid in Nederland. Stuk voor stuk organisaties waar een feilloos werkende, betrouwbare en wendbare ICT-infrastructuur voorwaardelijk is voor de business.

 In de komende jaren stelt Xforce zich tot doel om verder te groeien als een toonaangevend kennishuis. We geloven in Open Source Software. De kracht van Open Source zit hem in samenwerking, kennisdeling en bundeling van capaciteiten van vele professionals en toonaangevende organisaties die in de Open Source community hun bijdrage leveren. Dit leidt tot hoge kwaliteit en een enorme innovatiekracht. Vrijwel alle recente, nieuwe ICT-innovaties op het gebied van Cloud, Big Data of Container technologie vinden hun oorsprong in de Open Source wereld. Wij profileren ons als total service provider die naast onze dienstverlening op het gebied van consultancy een sterke groei laat zien op projecten & solutions.

 

Bij Xforce werken 100 consultants met diepgaande gecertificeerde kennis van Linux & Unix, monitoring en automation. Gemiddeld hebben ze meer dan 10 jaar ervaring per consultant. Met onze kennis en ervaring kunnen wij organisaties helpen met ieder vraagstuk op dit gebied.

 

Xforce is Red Hat Premier Business Partner op het gebied van datacenter infrastructure en service/cloud infrastructure. Verder is Xforce Businesspartner van Puppet en Nagios.


Lees meer...
Onze mensen

Wij staan voor u klaarAngelique Timmerman
Angelique Timmerman | Directeur
Iliass Laghmouchi
Iliass Laghmouchi | Accountmanager
Olaf Hendriksen
Olaf Hendriksen | Accountmanager
Krista Aalsloot
Krista Aalsloot | Fieldmanager & Communicatie
Evert Jan van Ramselaar
Wees niet bang om fouten te maken, maar verheug je op de ervaring die je daarmee op doet
Evert Jan van Ramselaar | Fieldmanager
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?
Onze vacatures

Werken aan ICT omgevingen die ertoe doen