AWS Consultancy

Conclusion Xforce is als AWS Advanced Consulting Partner het kennishuis voor ontwerp, optimalisatie en beheer van jouw eigen AWS platform. Wij kennen de nieuwste services en best practices op het gebied van AWS en passen deze voor je toe. Het resultaat is een kostenefficiënt, elastisch en beheersbaar platform dat voldoet aan de laatste beveiligings- en weerbaarheidseisen.

Met een audit conform het AWS Well Architectured Framework stellen wij vast of jouw AWS platform is gebouwd conform en nog voldoet aan de laatste technische inzichten van AWS zelf en de meest kostenoptimale inrichting kent.

 

Onze consultants zijn expert op het gebied van automation. Met behulp van onder meer Ansible, CloudFormation of Terraform maken zij jouw complexe AWS infrastuctuur transparant, elastisch en beheersbaar. Het gevolg is een platform dat perfect aansluit op een DevOps manier van werken en applicatie-innovatie maximaal ondersteunt. Als Red Hat Premier Partner vullen wij deze diensten ook nog aan met expertise op het gebied van het razend populaire ontwikkelplatform OpenShift.