OP5

OP5 Monitor is de monitoring oplossing voor grote datacenters.OP5 Monitor is toepasbaar in bedrijfs-, communicatie- of dienstverlenersomgevingen en is schaalbaar, open en veilig.

 

Meer dan 150.000 sysadmins, van kleine bedrijven tot de Fortune 100, gebruiken OP5 Monitor om hun netwerken sneller, responsiever en betrouwbaarder te maken. OP5 Monitor past in elke budget en kan meegroeien met uw behoeften. Het is de eerste en laatste monitoring software die u ooit zal kopen. OP5 Monitor biedt alles, van een gratis licentie tot een op maat gemaakt Enterprise oplossing.

 De krachtige tools die in OP5 Monitor zijn ingebouwd stellen u is staat om controle te krijgen over uw complexe IT omgeving en leveren effectieve diensten voor betere IT omgevingen.

 

Business Service Management 

OP5 Monitor Business Service Management functie zorgt voor een grotere eenwording tussen uw IT-infrastructuur en uw belangrijke zakelijke diensten. Dit resulteert in een uitgebreider begrip van de impact die IT heeft op uw cruciale zakelijke processen.

 

Network Visualization 

Een duidelijke netwerk visualisatie is vaak een ondergewaardeerde eigenschap van een netwerk monitoring oplossing. Met OP5 Monitor is het mogelijk om complexe data uit talrijke apparaten op een eenvoudige manier weer te geven.

 

Performance Monitoring 

OP5 Monitoring presenteert gedetailleerde informatie over de prestaties van alle apparaten en interfaces in uw netwerk. Vanuit een enkele gebruikersinterface kunt u op elk element binnen uw netwerk inzoomen om de status te zien.

 

Event Correlation 

Event correlation is een essentieel onderdeel van netwerkmonitoring. Event correlation zorgt ervoor dat cruciale gebeurtenissen snel en nauwkeurig kunnen worden vastgesteld en op de meest efficiënte en effectieve manier kunnen worden opgelost.

 

Log Server Monitoring 

OP5 stelt u in staat om logbestanden van uw systemen en applicaties te verzamelen en gesofisticeerde regelsets te maken die alarmen, meldingen en rapporten in uw OP5 Monitor systeem kunnen tonen.

 

Network Performance Reporting 

Netwerk Performance Reporting is van groot belang om grote hoeveelheden data te verzamelen en op een duidelijke en intuïtieve manier te presenteren.

 

Mobile App 

Mobiele apparaten spelen een belangrijke rol om uw beheerders te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. OP5 heeft ter ondersteuning de OP5 Mobiel App ontwikkeld voor IOS en Android gebruikers.

 

Web Based Configuration 

OP5 Monitor bevat een web gebaseerde configuratie manager waardoor het gemakkelijk is om componenten toe te voegen aan de monitoring en instellingen te configureren, zodat een efficiënte monitoring omgeving kan worden geïmplementeerd en onderhouden.

 

Redundancy 

OP5 Monitor peers worden gebruikt om redundantie en synchronisatie van configuratie en data mogelijk te maken.

 

Integrated Wiki 

OP5 Monitor beschikt over een geïntegreerde Wiki, waarmee gebruikers gemakkelijk informatie kunnen opnemen en kunnen gebruiken bij mogelijke verstoringen.

 

Conclusion Xforce 

Conclusion Xforce is officieel partner van OP5 in Nederland en is gespecialiseerd in implementatie, training, consultancy en ondersteuning van OP5 Monitor. Daarnaast leveren wij de licenties van OP5 Monitor

 

Uitgebreide informatie over OP5 Monitor is terug te vinden op de officiële website van OP5 (www.op5.com)