Beheer infrastructuur als code

Bent u meer tijd kwijt met brandjes blussen dan met het uitrollen van nieuwe, innovatieve diensten en applicaties? Dan staat u niet alleen. Daarbij duurt het meestal weken, zo niet maanden om kritische applicaties uit te rollen. Dat kan anders.

 

Zowel Puppet als Ansible maken het mogelijk om uw infrastructuur als code te zien. Wanneer infrastructuur als code wordt behandeld, kunnen verschillende teams samenwerken en brengt u “agile” ontwikkelmethodieken naar de infrastructuur: versiebeheer, peer review, geautomatiseerd testen en continue levering.

 

Conclusion Xforce is als eerste organisatie in de Benelux benoemd tot Service Delivery Partner van Puppet. Wij helpen u met het bouwen van de Puppet infrastructuur en het omzetten van uw infrastructuur in code. Daarnaast is Conclusion Xforce premier business partner van Red Hat, dat met Ansible Tower het werken met Ansible nog eenvoudiger maakt. Onze gecertificeerde Ansible consultants helpen u graag bij het opzetten en uitbouwen van uw configuratie management omgeving.