20-02-2020 / nieuws /
Nieuwe collega

Nieuwe collega! Even voorstellen...

Wat is je eerste indruk? 

 

Een warm welkom! En de Kerst Lipdub was natuurlijk een gezellige binnenkomer. Ik ben op dit moment nog volop mijn eigen werk aan het overdragen, maar ik kijk er naar uit om iedereen de komende tijd te leren kennen.

 

Wat is je rol binnen Conclusion Xforce?

 

Ik ben als Accountmanager aan boord gekomen om het Sales team te versterken. Accountmanager vind ik overigens een verkeerde functietitel. Ik manage geen 'account'. Ik probeer de klant zo goed mogelijk te helpen, een prettige relatie op te bouwen (wat voor mij betekent, transparantie, eerlijk en vertrouwen) en daarnaast de medewerkers in hun kracht te zetten. Ik zeg altijd maar: medewerker blij, klant blij, dan zijn wij blij.

 

Waar kom je vandaan en welke ervaring neem je mee?

 

Ik werk inmiddels alweer 9 jaar voor Conclusion waarin de afgelopen 6 jaar voor CFIT. In mijn CFIT carrière heb ik voor meerdere bedrijven van Conclusion de administratieve en financiële processen opgezet, een rol gehad in onboarding processen, uitrollen en inrichten van AFAS en was ik gedurende die periode met een zelf gevormd team verantwoordelijk voor het volledige Order to Cash proces van 8 Conclusion bedrijven. Omdat dit team (CMS) op een kwalitatief hoog niveau functioneerde, had ik daarnaast de ruimte om een aantal extra verantwoordelijkheden op mij te nemen zoals projectmanagement en accountmanagement. Collega's binnen Conclusion weten wij makkelijk te vinden, wat het werken voor Conclusion altijd leuk en dynamisch maakt!

 

Waarom heb je gekozen voor Conclusion Xforce? 

 

In het kader van eerlijkheid en transparantie, omdat Mark (red. Mark Luursema, directeur) mij heeft gevraagd of ik 'met hem mee wilde' naar Xforce om het Salesteam te versterken. Inmiddels kende ik Xforce al wel door de samenwerking met Olaf en Iliass. Daardoor kon ik volmondig JA zeggen, omdat ik erg enthousiast word van de knusse cultuur binnen Xforce. Een 'klein' sterk front zijn binnen een groot bedrijf, voelt voor mij als de perfecte combinatie.

 

Wat kunnen we van jou als Conclusion Xforcer verwachten?

 

Wat jullie van mij mogen verwachten is een lichte ADHD'er die een dosis energie komt brengen, iemand die niet snel opgeeft, die staat voor zijn medewerkers en voor de klanten. Mijn leeuwen sterrenbeeld wordt dan ook vaak herkend in wie ik ben als mens. Daarnaast is mijn werkuitvoering lekker blauw. Overzicht en structuur creëren en processen efficiënt inrichting is iets wat ik vanuit nature doe. Ik hou van eerlijkheid en transparantie. Als iets niet goed gaat dan zijn we daar eerlijk over en zorgen we voor een gepaste oplossing. Als iets goed gaat, dan mag dat juist benoemd worden en moeten we daar trots op zijn. 

 

Verder wie ik ben, waar ik vandaan kom, etc. ga ik met jullie delen zodra we met elkaar kennismaken.

 

tessa.jpg 111947407616
Een 'klein' sterk front zijn binnen een groot bedrijf, voelt voor mij als de perfecte combinatie.