Event - 7 september 2017

Kennissessie Jboss EAP7 en Wildfly Swarm (Fat Jars)

Goede kennissessies; dat is waar Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite 6, Python, Ansible en 'Hoe neem ik een Botnet over?'.

Jacco Logtenberg, lid van het Technisch Management Team van Xforce, over de kennissessies: “Zoals source ‘open’ moet zijn, geldt dat ook voor kennis: het wordt meer door het te delen”

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak een van onze consultants, maar ook sprekers uit ons netwerk geven geregeld een presentatie. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven. Denk daarbij aan een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt soms tot interessante discussies, maar ze zijn in ieder geval altijd interactief en boeiend!

Programma

Donderdag 7 september 2017 van 17:30 tot 21:00 uur

17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur : lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

JBoss EAP7 en Wildfly Swarm (fat jars)

Xforce-collega Laurens Töning praat je bij over de ontwikkelingen op het gebied van JBoss (de commerciële versie) en Wildfly (de community versie) van de meest gebruikte Java applicatie-server. 

Aan de orde komt o.a. Wildlfy Swarm: het wordt een "fat jar" genoemd, maar is in feite een container-techniek, dus eigenlijk is het eerder "lean and mean".

 

Meld je aan!
Meld je wel van tevoren aan; dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

Woon je graag een kennissessie bij? De actuele data van de komende kennissessies vind je terug op MeetUp.