Event - 6 november 2019

Kennissessie Block Chain

Goede kennissessies; dat is waar Conclusion Xforce voor staat. Maandelijkse bijeenkomsten met elke maand een ander onderwerp. Voorbeelden van onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn OpenStack, Docker, Kubernetes, Red Hat Satellite, Python, Ansible, Elastic Stack en 'Hoe neem ik een Botnet over?'

De sessies worden gegeven door wisselende experts; vaak één van onze consultants maar ook sprekers uit ons netwerk. Kennissessies worden op verschillende manieren gegeven; een presentatie, demo’s, bespreken van stellingen of cases. Dit leidt tot interessante discussies en het is altijd interactief en boeiend!

Arjan Braam, Senior Linux Engineer van Conclusion Xforce, over de kennissessies: “Voor Open Source geldt dat niet alleen het openbaar maken van de code maar ook het delen van de kennis van grote waarde is voor een succesvol product”.

Kennissessie Block Chain

  

Op 6 november aanstaande zal de volgende kennissessie plaatsvinden.

Tijdens deze kennissessie vertelt collega Sean Murray over het ontstaan van blockchain technologie en de evolutie van blockchain in de korte tijd dat het bestaat. Sean leidt ons langs producten die Amazon Web Services aanbiedt op basis van blockchain, maar ook niet-Amazon voorbeelden van andere toepassingen worden uitgelicht.

De kennissessie is gratis toegankelijk, maar meld je wel even aan dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.

 


Aanmelden

 

 

 

Programma

Woensdag 6 november 2019 van 17:30 tot 21:00 uur

WAAR      :  Conclusion Xforce, De Molen 36, Houten
17.30 uur  :  ontvangst

18.00 uur :  lopend buffet

Aansluitend start de kennissessie.

 

Een bijeenkomst is altijd kosteloos en toegankelijk voor iedere ICT-professional die interesse heeft.

 

Meld je wel van tevoren aan via Meetup. Dan zorgen wij dat er eten is voor iedereen.