Partners

Partijen die iets toevoegen aan ons portfolio

 • Red Hat

  Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner op het gebied van datacenter infrastructure en service/cloud infrastructure.

  Als het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux&Unix, Middleware, Hybrid Cloud, Automation en monitoring oplossingen in Nederland sluit deze partnerstatus goed aan bij onze kracht: het helpen van onze klanten met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing.

 • Amazon Web Services

  AWS is ‘s werelds grootste cloud-serviceplatform. Conclusion Xforce is als AWS Advanced Consulting Partner het kennishuis voor ontwerp, optimalisatie en beheer van jouw eigen AWS platform. Wij kennen de nieuwste services en best practices op het gebied van AWS en passen deze voor je toe. Het resultaat is een kostenefficiënt, elastisch en beheersbaar platform dat voldoet aan de laatste beveiligings- en weerbaarheidseisen.

 • Puppet

  Wij zijn de eerste Service Delivery Partner van Puppet in de Benelux. Met deze status hebben wij toegang tot de Puppet implementatie best practices, krijgen we doorlopend support en kunnen we profiteren van certificeringsmogelijkheden voor hun consultants.

 • Nagios

  Conclusion Xforce is partner van Nagios Enterprises in Nederland en België en gespecialiseerd in implementatie en ondersteuning van de diverse Nagios producten, zoals Nagios XI, Nagios Network Analyser en Nagios Log Server. Tevens leveren wij de subscriptions van deze producten. De producten van Nagios hebben hun roots in de open source: alle verzamelde data is vrij toegankelijk en te gebruiken in andere applicaties.