Red Hat Satellite door Conclusion Xforce

Red Hat Satellite legt de basis van uw standard operating environment. Het is de tool om uw Red Hat Enterprise Linux omgeving te beheren en maakt het beheer van duizenden servers net zo eenvoudig als het beheren van een tiental.

 

Met Red Hat Satellite controleert u de volledige life-cycle van uw server park. Via één gecentraliseerde interface regelt u de uitrol van fysieke, virtuele en cloud workloads. Met Satellite garandeert u de beschikbaarheid van uw services doordat u exact weet welke software, welke patches en wat voor configuratie u draait binnen uw IT omgeving. 

 

Waarmee we u van dienst kunnen zijn

Wij ontwerpen en implementeren uw Red Hat Satellite server en geven workshops waarin we uw medewerkers de best practices rondom het gebruik van Satellite bijbrengen.

 

Daarnaast blijven we u ondersteunen waar nodig. Bijvoorbeeld bij:

 

- Satellite upgrade

Red Hat heeft onlangs een nieuwe versie van Red Hat Satellite 6.5 gelanceerd waarmee een aantal belangrijke security issues zijn verholpen en nieuwe functionaliteit is toegevoegd zoals Puppet 5.5 ondersteuning. Een essentiële, maar zeker niet eenvoudige update! Om de upgrade zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteren wij uitvoerig geteste procedures om zo het succes van de upgrade te garanderen.  

 

- Upgrade van Satellite 5 naar versie 6

Een groot aantal Satellite 5 gebruikers overwegen de stap naar versie 6. Een reden voor de overstap kan het gebruik van Red Hat Enterprise Linux 7 zijn, de garantie op Red Hat support of simpelweg de nieuwe functionaliteit binnen Satellite 6 zoals het verbeterde configuratie management.

Vraag onze Satellite experts de migratie naar Satellite 6 te verzorgen en profiteer van onze standaard aanpak, de korte doorlooptijd en training on the job van DE Nederlandse Red Hat Satellite specialisten. 

 Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Jørgen van der Meulen
06-48515026